torsdag 13 maj 2010

Ylva ny lokal bloggare i Vimmerby!

På ett väldigt illustrativt sätt skapar Ylva Sandström (m), Vimmerby kommunikation av politik med hjälp av egentecknade bilder.
Hon är bra på det.
Jag menar, inte bara budskapen är bra - bilderna är finurliga och lätta att ta till sig.
Nu har hon skapat en blogg, här är en länk, och nu är vi tre moderater i Vimmerby som bloggar.
Det är förutom Ylva och jag själv, också Magnus Gustafsson i Gullringen.

Jag kan också tipsa om två centerbloggar; Ingela Nachtweij-Nilsson i Vimmerby och Peter Fjällgård i Rumskulla. Ni hittar deras länkar i kanten här nere till höger, under rubriken "Följare". Båda bloggar mycket lokala frågor.
Gudrun Brunegård (kd) har också en egen blogg sedan många år, dock följer hon inte och jag har därför inte riktig koll på vad hon skriver om. Som landstingsråd blir det säkert många sådana frågor.
På socialdemokratiska sidan är det Peter och Annika Högberg som är mest aktiva, dock är det mest landstings- och rikspolitik där. Men Peter är flitig och har Vimmerbyperspektiv på många saker också. Också han finns under "Följare" som de andra.

Alla ser ju hur fulla av politiskt material insändarsidorna i Vimmerby Tidning är. Allt kan inte publiceras där, men bloggen är oändlig. Att läsa bloggar är ett utmärkt sätt att skaffa sig info i politiska frågor och åsikter.
I Vimmerby är vi dessutom mycket lokala.
Tack för du läser just den här bloggen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar